Hvad drømmer jeg om?

Vært: Mia Vognstoft Vad

Samtalestart: Tirsdag den 14. april 2020

Et fedt sabbatår. En sød kæreste. Et lykkeligt liv. En jordomrejse. Drømme kan være mange ting, og i den her samtale får de frit løb.

Hvor tit tænker du egentlig over, hvordan du håber fremtiden ser ud? Sjældent? Eller lidt for tit?

I det her samtaleforløb vil vi forstå os selv bedre. Vi skal snakke om, hvad drømme betyder i vores liv – og hvorfor de både kan være fantastiske og skræmmende. Er drømme nødvendige for at få et godt og meningsfuldt liv? Hvad er “det gode liv” egentlig? For dig? Eller for mig?

Vi vil også snakke om livsfilosofier, og hvad der er vigtigt for os. Og vi får besøg af gæster, som fortæller, om deres liv er blevet, som de havde forestillet sig som unge.

For hvad vil vi egentlig gerne med det her liv? Og hvad hvis man slet ikke ved det?


Tilmeldingen er lukket

Fakta om samtalen

Tre videomøder + samtale på Facebook Messenger mellem møderne:

Videomøder:

  • Tirsdag den 14. april kl. 19-20 - Det gode liv

  • Tirsdag den 21. april kl. 19-20 - De store drømme

  • Tirsdag den 28. april kl. 19-20 - At realisere sine drømme

Det er ikke en forudsætning for at være med, at du selv drømmer om noget helt bestemt. Vi vil i høj grad også stræbe efter at blive inspireret gennem vores samtaler, så uanset om du drømmer om noget, eller ikke ved hvad du drømmer om, så er der plads til dig, når bare du har lyst til at snakke om tanker og ønsker for livet - og hvad de gør ved os som mennesker.

Om Mia Vognstoft Vad

Mia er uddannet journalist og bor i Holstebro, hvor hun arbejder på DR Midt & Vest. Hun er ekstremt nysgerrig af sind og helt klart typen, der følger sin mavefornemmelse.

Mia er optaget af de store spørgsmål i livet og elsker samtaler, hvor man bliver klogere på både sin egen og andre menneskers måde at være i verden på. Hun er især interesseret i, hvordan vi som mennesker skaber mening og indhold i vores liv.