Hvornår er jeg en 'succes'?

Vært: Theresa Kvist

Tre samtaler om hvornår vi 'lykkes' som mennesker

Hvordan forstår vi mennesker ordet “succes”? Hvornår er vi selv succesfulde, og hvornår kan noget siges at være succesfuldt? Bestemmer andre, hvornår du har succes med noget, eller bestemmer du det selv? Er “succes” det samme som at “lykkes med noget”, eller er der forskel?

I dette samtaleforløb diskuterer vi begrebet “succes”. Vi lever i en tid, hvor vi allerhelst skal udnytte alle vores “potentialer” fuldt ud, ja det er nærmest et krav fra samfundets side, at vi altid bør stræbe efter det succesfulde. Men ud fra hvilke kriterier måler vi hinanden og os selv, når det handler om at definere noget som en succes? Hvilke kriterier måler samfundet os på, og er det altid “de rigtige kriterier”, vi bliver målt på?

Så uanset om du synes, du er en succes eller en fiasko… Kom og diskuter hvornår og hvordan vi mennesker “lykkes med noget”, og definerer noget som en “succes”!

Vil du være med?

Meld dig ind samtalens Facebook-gruppe

I gruppen vælger du, hvilke af de tre samtaler, du vil deltage i. Det er også i gruppen vi kan skrive med hinanden mellem samtalerne.

Facebook-gruppen er privat.

Fakta om samtalerne

Tre videosamtaler + beskeder i en lukket Facebook-gruppe.

Videosamtaler:

  • Torsdag den 24. september kl. 20-21 - Hvem er mest succesfuld? Subjektiv vs. objektiv succes

  • Torsdag den 1. oktober kl. 20-21 - At klare sig “fint”

  • Torsdag den 8. oktober kl. 20-21 - Skal/kan vi overhovedet tale om og måle succes?

Du kan vælge at deltage i én eller flere af samtalerne.

Om Theresa Kvist

Theresa er uddannet folkeskolelærer og er til daglig efterskolelærer på Nørre Nissum Efterskole, hvor hun veksler mellem at diskutere store emner i samfundsfagstimerne og at danse og få sved på panden i hallen.

Theresa elsker, når tingene viser sig ikke at være så simple og ligetil som ved første øjekast, og at blive provokeret og udfordret af andre menneskers syn på tilværelsens store spørgsmål.