Hvorfor er det så svært at gøre det rigtige?

Vært: Klaus Videbæk

Tre samtaler om valg og beslutninger

Livet består af valg, og vi skal gøre det 'rigtige', får vi at vide. Men hvorfor er det så pokkers svært? Og kan man nogensinde læne sig tilbage i sofaen og tænke 'dér, der ramte jeg den bare helt perfekt'?

Bare tænk på din uddannelse, din fritid, dit job, din familie, kæreste, venner, de sociale medier, kloden, klimaet, hverdagen... Man bliver helt svimmel. Der er hele tiden ting at forholde sig til og tage stilling til, og vi kan altid gøre det bedre et eller andet sted.

I det her samtaleforløb skal vi snakke om, hvad det 'rigtige' egentligt består i. Vi skal snakke om små og store valg, og om nogen, der har truffet et valg, som har haft store konsekvenser, hvad enten de har været bevidste om det eller ej. Og vi skal selvfølgelig snakke om nogle af de valg, vi selv har truffet og træffer hver dag.

Måske er vi alle en lille smule klogere på os selv, når samtalen er slut.

Vil du være med?

Meld dig ind samtalens Facebook-gruppe

I gruppen vælger du, hvilke af de tre samtaler, du vil deltage i. Det er også i gruppen vi kan skrive med hinanden mellem samtalerne.

Facebook-gruppen er privat

Fakta om samtalen

Tre videosamtaler + beskeder i en lukket Facebook-gruppe.

Videosamtaler:

  • Onsdag den 2. september kl. 20-21 - De små valg

  • Onsdag den 9. september kl. 20-21 - De store valg

  • Onsdag den 16. september kl. 20-21 - De rigtige valg

Du kan vælge deltage i én eller flere af samtalerne.

Om Klaus Videbæk

Klaus er uddannet journalist og arbejder på DR i Aalborg. Han er både optaget af, hvad der sker ude i verden, men også af hvad der rører sig i vores egen lille andedam. Måske hænger de to ting tættere sammen, end vi går og tror?

Klaus elsker musik, bøger og sport, og alt hvad der kan føre en god samtale med sig, om det så er hjemme i sofaen, i en sen nattetime et sted i byen eller i omklædningsrummet efter kamp. Bare man tør dele noget med hinanden.